Friday, March 27, 2009

Home DVD

Име: Home DVD

Опис: Апликација наменета за евиденција на домашната DVD-тека правена во Microsoft Visual Studio .Net (C#.NET) со Microsoft Access 2007 база.

Особини:
Компјутерски перформанси: Минимални
Оперативен Систем: Windows All

Потребни Работи:
.NET Framework 2.0 (или понова верзија)
Кирилична поддршка

Апликацијата овозможува:
- Додавање на нов филм во колекцијата.
- Пребарување на Филмови "по групи".
- Промена на податоци за одреден филм од колекцијата.
- Бришење на филм од колекцијата.

Инсталирање:
Симнете го .zip фајлот и одзипувајте го на било која локација во вашиот компјутер, потоа стартувајте го Home DVD.exe и започнете со работа :)

Бришење:
Доколку не ви се допаѓа апликацијата можете да ја избришите такашто ќе го избришете фолдерот HomeDVD.

Превземање (Download):

Download Home DVD.


Секакви критики, жалби, пофалби, багови и слично можете да ги доставите на следниот меил:
krstevski.damjan@yahoo.com

Подоле можете да погледнете неколку слики од програмата...